Yıl Sonu/Final ve Bütünleme Sınavlarının Uygulama Esaslarına ve Ölçme ve Değerlendirmeye İlişkin Dekanlık Duyurusu

Trakya Üniversitesi Senatosu tarafından 15.05.2020 tarihinde “Yılsonu/Final” ve “Bütünleme” sınavlarının, proje, ödev, sunum, makale vb. ölçme değerlendirme yöntemlerinden biri kullanılarak yapılmasına karar verilmiştir. Yılsonu/Final sınavı yerine geçecek olan ödevlerin hangi formatta hazırlanacağına ilişkin 20 Mayıs 2020 tarihli Eğitim Fakültesi Yönetim Kurulu kararı Eğitim Fakültesi web sayfasında duyurulmuştur. Ödeve ilişkin açıklamaların ders hocası tarafından ödev verilirken yapılmasına karar verilmiştir (Bkz. https://egitim.trakya.edu.tr/news/final-ve-butunleme-sinavlarinin-hangi-degerlendirme-yontemi-ile-yapilacagina-iliskin-duyuru). Tüm sınıfların sınavları (sınavı olmayan dersler hariç) 15 Mayıs 2020 tarihli Senato Toplantısında belirlenen ve ekli dosyada yer alan akademik takvim çerçevesinde yapılacaktır.
Ekli dosyada, akademik takvim altında yer alan uzaktan eğitim sınav süreci ve ölçme ve değerlendirme ile ilgili açıklamaların dikkate alınması rica olunur.

Dekanlık

Bu içerik 13.06.2020 tarihinde yayınlandı ve toplam 3484 kez okundu.