Dekanımızın 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Mesajı

Resim

Sevgili Öğrenciler,

Fakültemizin bölümlerini tercih ederek ailemize yeni katılacak olanlara ve halen eğitimlerine devam eden mevcut öğrencilerimize öncelikle sağlıklı bir ömür diliyorum. Sizleri 2021-2022 eğitim-öğretim yılında korona virüs nedeniyle uzun süredir boş kalan Kosova ve İsmail Hakkı Tonguç Yerleşkelerinde yeniden yüz yüze görebileceğimiz için çok mutluyum.

Tarihi dokusu ve kültür birikimiyle ülkemizin önemli şehirlerinden biri olan, adeta bir açık hava müzesi Edirne’mize, Üniversitemize ve Fakültemize hoş geldiniz.

İki ayrı yerleşkede bulunan Fakültemizde eğitim etkinlikleri toplamda 45 olmak üzere; amfi, çeşitli özellikli ve farklı ebatta derslik ve laboratuvarlarda gerçekleştirilmektedir. Fakültemiz genç ve dinamik bir öğretim üyesi kadrosuna sahiptir. Balkan ülkelerine yakın olması nedeniyle bir bölge üniversitesi olma niteliğini amaç edinen üniversite ve fakültemizde çok sayıda uluslararası öğrenci okumakta, ulusal ve uluslararası proje ve etkinlik gerçekleştirilmekte, bu proje ve etkinlikler ülke sınırları dışında da büyük etki yaratmaktadır. 5 öğretmenlik lisans programımız EPDAD (Öğretmenlik Eğitim Programları ve Akreditasyon Derneği) tarafından akredite edilmiştir. Bir nitelik göstergesi olan bu durum, çalışmalarımızın ne kadar doğru ve gittikçe ne kadar artan bir ivme ile yapıldığının tescili olmuştur. Hedefimiz fakültemizdeki tüm lisans programlarının akredite olmasıdır.

Eğitim Fakültesinde alacağınız eğitimlerin ve katılacağınız faaliyetlerin; öncelikle sizlere ve ailelerinize sonra ülkemize ve tüm insanlığa faydalı sonuçlar getirmesini temenni ediyorum.

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün bizlere gösterdiği yolda yeni nesilleri yetiştirecek olan sizlere başarılı bir yıl diliyorum. 

Eğitim öğretim faaliyetlerimizi hibrit eğitim modeli (seyreltilmiş ve dönüşümlü yüz yüze ve/veya çevrimiçi) ile gerçekleştirmeyi planladığımız 2021-2022 eğitim-öğretim yılı tüm öğrencilerimize, akademik ve idari personele, tüm paydaşlarımıza ve eğitim camiasına hayırlı olsun.

Prof. Dr. Sevinç MADEN
Dekan

Arşiv:





Bu içerik 13.09.2021 tarihinde yayınlandı ve toplam 1207 kez okundu.