Ara Sınavlarda (vize) Uyulması gereken kurallar

2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Dönemi Ara Sınavlarda Uygulanacak Kurallar

 

Eğitim Fakültesinde 2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Dönemi Ara Sınavları 08-19 Kasım 2021 tarihleri arasında YÜZ YÜZE veya EŞ ZAMANLI/ÇEVRİMİÇİ SINAV yöntemi ile yapılacaktır. Sınavların hangi yöntem ile yapılacağı Eğitim Fakültesi web sayfasında https://egitim.trakya.edu.tr/news/ara-sinav-programlari link adresinde yayınlanan ara sınav programında belirtilmiştir.  

YÜZ YÜZE SINAVLAR

Yüz yüze sınavlar 08 Kasım - 19 Kasım 2021 tarihleri arasında Eğitim Fakültesi web sayfasında https://egitim.trakya.edu.tr/news/ara-sinav-programlari link adresinde yayınlanan ara sınav programında gösterilen tarih, saat ve yerde (Eğitim Fakültesi Binaları) yüz yüze yapılacaktır.

Yüz yüze sınavlarda T.Ü. Lisans Eğitim Öğretim ve Sınav Yönetmeliği (Bkz. https://www.mevzuat.gov.tr/mevzuat?MevzuatNo=7371&MevzuatTur=8&MevzuatTertip=5 ) esas alınacaktır.

 

EŞ ZAMANLI ÇEVRİMİÇİ/ONLİNE SINAVLAR

Eş zamanlı çevrimiçi yöntem ile yapılacak olan ara sınavların günü ve başlangıç saati Eğitim Fakültesinde https://egitim.trakya.edu.tr/news/ara-sinav-programlari link adresinde yayınlanan sınav programında belirtilmiştir. Eş zamanlı çevrimiçi/online sınavlar Teams/Forms üzerinden yapılacaktır. Öğrenciler Microsoft Teams’de kendilerine tanımlı olan derslerin kodları ve adları ile eş zamanlı çevrimiçi yapılacak olan sınavları bulabilirler. Sınavlar Türkiye saatine göre yapılacaktır. Sınavın ne kadar süreceği öğretim elemanı tarafından sınav yönergesinin açıklamalar bölümünde belirtilecek, öğretim elemanı ayrıca öğrencileri sınav süresi ile ilgili ders verdiği ekip kanalında veya mesaj ve mail ile gerekli açıklamaları yaparak sınav öncesinde bilgilendirecektir.


Çevrimiçi/Online Ara Sınavlarda uygulanacak kurallar ve Yönerge için TIKLAYINIZ.

 

 

Çevrimiçi/Online Sınavlar İle İlgili Tatbikat ve Eğitim Videoları

Çevrimiçi/Online sınavlar ile ilgili tatbikat videosuna ulaşmak için https://egitim.trakya.edu.tr/news/cevrimici-sinavlar-konusunda-videolu-egitim--ozellikle-1--sinif-ogrencilerimizin-dikkatine  link adresine tıklayınız.

 

Çevrimiçi/Online sınavlar ile ilgili E-Eğitim web sayfasındaki bilgi ve eğitim videosuna ulaşmak için https://egitim.trakya.edu.tr/news/cevrimici-sinavlar-ve-odevler-nasil-olacak--videolu-anlatim link adresini tıklayınız.

 

Microsoft Teams uygulamasını bilgisayarınıza nasıl indirebileceğinize dair bilgi ve uygulama videosu için https://egitim.trakya.edu.tr/news/2021-2022-egitim-ogretim-yili-1--sinif-ogrencilerine-microsoft-teams-egitimi  link adresini tıklayınız.



Bu içerik 04.11.2021 tarihinde yayınlandı ve toplam 2015 kez okundu.