Çevrimiçi Sınavlar Konusunda Videolu Eğitim (Özellikle 1. Sınıf Öğrencilerimizin Dikkatine)

Sevgili öğrencilerimiz

Buraya tıklayarak ulaşabileceğiniz eğitim videosunda, özellikle ilk kez çevrimiçi sınavlara katılacak 1. sınıf öğrencileri için Microsoft Teams ve Forms programları üzerinden gerçekleştirilecek sınavlarda kendilerini nelerin beklediği öğrenci gözünden anlatılmaya çalışılmıştır.

Videoda örnek olarak gösterilen deneme amaçlı sınava TARAYICI ÜZERİNDEN erişmek ve tatbik etmek için burayı ziyaret ediniz ve ardından ...@ogr.trakya.edu.tr hesabınızla oturum açtığınızdan emin olunuz. Böylece cihazınızda sınavın nasıl gerçekleşeceği konusunda birinci elden deneyim kazanabilirsiniz.

Sorularınızı, öğretim elemanıyla Teams üzerinden irtibat kurarak aktarabileceğiniz gibi, YouTube üzerinden videoya yorum olarak da bırakabilirsiniz.

Yaklaşmakta olan sınavlarınızda başarılar dileriz.
Bu içerik 25.10.2021 tarihinde yayınlandı ve toplam 1081 kez okundu.