2022-2023 Akademik Yılı Oryantasyon Programları Gerçekleştirildi

Fakültemizde 2022-2023 Akdemik Yılında eğitim-öğretimin ilk haftasında Fakültemize yeni kayıt olan öğrenciler için “Üniversite Yaşamına Uyum Programı” olarak da bilinen oryantasyon programı gerçekleştirildi. 19, 20 ve 21 Eylül 2022 tarihlerinde 3 gün süresince gerçekleşen etkinliklerde Fakültemizdeki 11 Anabilim Dalı 11 ayrı oturumda Üniversitemiz, Fakültemiz, eğitim programlarımız ve akademik kadrolarımızı öğrencilere tanıttı. Bunun yanında kampüslerimizde ve Edirne'de yaşam üzerine 4. sınıf öğrencilerimiz tecrübelerini paylaştı. 21 Eylül 2022 tarihinde özel gereksinimli öğrencilere ve uluslararası öğrencilere ayrıca oryantasyon programları uygulandı. Öte yandan Sosyal Bilgiler Öğretmenliği bölümü oryantasyon programı ile ilgili gelenekselleşen şehir turu gerçekleştirdi. Turda öğrencilere Meriç Taşkın Ovası, tarihi köprüler, Karaağaç Tren İstasyonu, Hıdırlık Tabyası ve Trakya Üniversitesi Sağlık Müzesi tanıtıldı.
Bu içerik 07.10.2022 tarihinde yayınlandı ve toplam 243 kez okundu.