Uluslararası Öğrencilerden Bahar Şenliği Programı Gerçekleştirildi

Trakya Üniversitesi Eğitim Fakültesi Uluslararası Öğrencilerinin ve Akademik Danışmanlarının düzenlemiş olduğu “Uluslararası Öğrencilerden Bahar Şenliği” etkinliği 14 Nisan 2022 Perşembe günü Eğitim Fakültesi Konferans Salonunda yapıldı. Etkinlik kapsamında Müzik Bölümü uluslararası öğrencileri Balkanlar ve Azerbaycan’a özgü ezgiler çalıp seslendirdiler. Etkinliğin devamında Okul Öncesi Öğretmenliği uluslararası öğrencilerinin hazırlayıp sunduğu “Ben çocukken oynadığımız çocuk oyunları” konulu video sunumu yapıldı ve RPD uluslararası öğrencilerinin oryantasyon sürecinde deneyimledikleri hikayeleri interaktif bir şekilde paylaşıldı. Etkinlikte ayrıca “Farklı Kültürlerden Farklı Nesneler” adı altında uluslararası öğrencilerimizin kendi kültürlerine özgü kıyafet, el işçiliği gibi ürünler sergilendi. Etkinliğe Fakültemiz Dekanı Sayın Prof. Dr. Sevinç Sakarya MADEN başta olmak üzere tüm fakültemiz çalışanları ve öğrencileri katılımlarıyla destek vermişlerdir.
Bu içerik 21.04.2022 tarihinde yayınlandı ve toplam 510 kez okundu.