TUH (Topluma Hizmet Uygulamaları) Öğrenci Topluluğu Tarafından "21. Yüzyılda Öğretmen" Konulu Seminer Düzenlendi

Trakya Üniversitesi Eğitim Fakültesi bünyesinde faaliyetlerini sürdüren TUH (Topluma Hizmet Uygulamaları) Öğrenci Topluluğu olarak 2021 Küresel Öğretmen Ödülü (2021 Global Teacher Award) almış olan ve MEB tarafından onaylı “Bonny English” İngilizce kaynak kitap serisinin yazarı İngilizce Öğretmeni Sinem KOLÇAK ARMAN’ ın 29.04.2022 Cuma günü saat: 10:30’da Mehmet Akif Ersoy Eğitim Binası Konferans Salonunda “21. yy'da Öğretmen” konulu seminer vermiştir. Seminere fakültemiz lisans öğrencileri ve İngilizce öğretmenleri katılmıştır.

Seminer başlamadan önce fakültemiz dekanı sayın Prof. Dr. Sevinç SAKARYA MADEN ziyaret edilmiş ve işbirliği hakkında görüşülmüştür. Program sonunda konuşmacıya Yabancı Diller Eğitimi Bölüm başkanı Prof. Dr. Muhlise COŞGUN ÖGEYİK, Topluluk sorumlusu Öğr. Gör. Nur CEBECİ ve Topluluk başkanı Büşra KIZILTAN tarafından teşekkür belgesi verilmiştir.

Desteklerinden ötürü üniversitemiz Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığına teşekkür ederiz.
Bu içerik 05.05.2022 tarihinde yayınlandı ve toplam 174 kez okundu.