TÜBİTAK Projelerinde Fakültemizden Büyük Başarı

TÜBİTAK Bilim İnsanı Destek Programları Başkanlığı tarafından yürütülen “2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı” 2022/1 dönemi kapsamında, 4 tanesi fakültemizden olmak üzere üniversitemizden toplam 5 proje TÜBİTAK tarafından desteklenmek üzere kabul edildi. Eğitim Fakültesi projelerinden 2 tanesi Prof. Dr. Eylem BAYIR danışmanlığında Fen Bilgisi Eğitimi Anabilim Dalı 4. Sınıf Öğrencilerinden Nil BÜYÜKYILMAZ, Batuhan BALTA, Ayşe AKKURT, Rabia ERTAŞ; 1 tanesi Dr. Öğr. Üy. Dilek GİRİT YILDIZ danışmanlığında İlköğretim Matematik Eğitimi Anabilim Dalı 4. Sınıf Öğrencilerinden Esila MÜFTÜOĞLU ve 1 tanesi de Dr. Öğr. Üy. Aynur GICI VATANSEVER danışmanlığında Özel Eğitim Anabilim Dalı 4. Sınıf öğrencilerinden Okan BOZALĞAN ve Saadet GÜR tarafından hazırlandı. Danışman hocalarımızın ve öğrencilerimizin bu büyük başarısını tebrik ederiz.
Bu içerik 21.11.2022 tarihinde yayınlandı ve toplam 464 kez okundu.