TÜBİTAK BİDEB 2209-A/B ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİ ARAŞTIRMA DESTEK PROGRAMLARI BİLGİ GÜNÜ VE PROJE YAZMA ETKİNLİĞİ

Üniversitemiz Proje Ofisi Koordinatörlüğü tarafından, Trakya Üniversiteler Birliği (TÜB) kapsamında, ön lisans ve lisans öğrencilerimizin araştırma süreçlerine projeler ile katılımını desteklemek üzere 14 Nisan 2023 tarihinde çevrimiçi olarak ''TÜBİTAK BİDEB 2209-A/B Üniversite Öğrencileri Araştırma Destek Programları Bilgi Günü ve Proje Yazma Etkinliği'' düzenlenecektir.

TÜBİTAK Bilim İnsanı Destekleme Programı Başkanlığı (BİDEB) 2209 Programının amacı, üniversitelerde öğrenim görmekte olan lisans öğrencilerini "Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları (SKA)" çerçevesinde, projeler yoluyla araştırma yapmaya teşvik etmek; ön lisans öğrencilerine ise lisans öğrenimi öncesinde proje hazırlama kültürü kazandırmaktır. 2209-A ve 2209-B Programı çağrıları 25 Nisan 2023'te açılacak olup, başvurular 26 Mayıs 2023 tarihine kadar devam edecektir.

BİDEB 2209 A/B Üniversite Öğrencileri Araştırma Destek Programları Bilgi Günü ve Proje Yazma Etkinliği, Trakya Üniversiteler Birliği üye üniversitelerine ve tüm paydaşlarımıza açık olup; etkinlik afişi, içeriği ve Zoom linki ekte sunulmaktadır. Programa katılacak akademisyen, öğrenci ve sanayi temsilcilerinin 13/04/2023 tarihine kadar ekteki linkten etkinliğe kayıt olmaları beklenmektedir.

İlgi yazı için tıklayınız.
Bu içerik 13.04.2023 tarihinde yayınlandı ve toplam 355 kez okundu.