Trakya Üniversitesi ve Edirne İl Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğinde "Hasan Ali Rıza Güzel Sanatlar Lisesinde Gitar Atolyesi" etkinliği düzenlendi

Edirne İl Milli Eğitim Müdürlüğü Edirne Çocuk akademisi kapsamında, Trakya Üniversitesi Eğitim Fakültesi Müzik Eğitimi Anabilim Dalından Dr. Öğr. Üyesi Cansel ŞENOĞLU ÖZDEMİR tarafından 11 Aralık 2023 Tarihinde "Gitar Atolyesi" gerçekleştirildi. Müzik Eğitimi Anabilim Dalı Öğrencileri Berk ÖZKILIÇ, Bertuğ ERDEM, ve Cenk Burak AKSOY'un da katkılarıyla, Edirne Hasan Ali Rıza Güzel Sanatlar Lisesinde gerçekleştirilen atolyeye okulun gitar öğrencileri ve gitar çalmayı öğrenmek isteyen öğrenciler katıldı.
Atolye çalışmasında öğrencilere gitar hakkında bilgiler aktarılarak çalma becerisine ilişkin teknikler ve egzersiz gibi konulara yer verildi. Farklı gitar çeşitleriyle tanışan öğrenciler, sonrasında gitar çalmayı deneyimledi. Ayrıca gitar eğitimi ile iglil öğrencilerin merak ettiği sorular cevaplanırken, etkinliğe öğrencilerin gösterdiği ilgi yoğun oldu.
Ek Resimler
Bu içerik 05.03.2024 tarihinde yayınlandı ve toplam 101 kez okundu.