Trakya Üniversitesi Tarafından 17-28 Nisan 2023 Tarihlerinde Depremzedeler Anısına Düzenlenen Dünya Sanat Günü Sergisi Kataloğu Yayınlanmıştır

Trakya Üniversitesi öncülüğünde Uluslararası Ressam Dayanışması Derneği, Trakya Ressamlar Derneği, Marmara Güzel Sanatlar Derneği ve Sanatın Yedi Rengi Derneği katılımıyla  gerçekleşen sergiye Hindistan, İngiltere, Kore, Nijerya, Romanya, Sırbistan , Singapur, Türkiye, Türkmenistan ve Yunanistan’dan sanatçı ve akademisyenler katılmıştır.  Resim, baskı, video, Dijital sanat, fotoğraf, tezhip, ebru, giysi tasarım, kilim, takı, keçe, seramik gibi pekçok sanat biçimini içeren serginin organizasyonunu SAYRED Başkanı Prof. Dr. Aylin Gürbüz, URD Başkanı Doç. Dr. Mehtap Kodaman, MGSD Başkanı Cengiz Amiklioğlu, Genel Koordinatörlüğünü  derneğin kurucu başkanı Nazmi Metin, küratörlüğünü ve grafik tasarımını ise Mehtap Kodaman üstlenmiştir. Serginin kataloğuna aşağıda yer alan ek dosyalar linkinden ulaşılabilmektedir.
Ek Dosyalar
Bu içerik 07.06.2023 tarihinde yayınlandı ve toplam 485 kez okundu.