Trakya Üniversitesi’nin Kuruluşunun 40.Yılı Anısına “18 Mart Çanakkale Zaferi” Karma Sergisi 18 Mart-18 Nisan 2022 tarihleri arasında Eğitim Fakültesi Mehmet Akif Ersoy Eğitim Binası Fuaye Salonunda sergilenerek sanatseverlerin beğenisine sunulacaktır. Sergiye Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Resim-İş Eğitimi Anabilim Dalı lisans öğrencileri en fazla iki çalışma ile başvuru formunu doldurarak başvurabilir. Sergi Resim-İş Eğitimi Anabilim Dalı adına Doç. Dr. Aylin GÜRBÜZ/ Doç. Dr. Figen GİRGİN tarafından düzenlenmektedir. Sergi için son başvuru tarihi 11 Mart 2022’dir.
KATILIM KOŞULLARI
    1) Trakya Üniversitesi Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Resim-İş Eğitimi Anabilim Dalı lisans öğrencileri başvurabilir.
    2) Sergi için jüri tarafından çalışması seçilen üç öğrenciye başarı belgesi verilecektir.
    3) Sergiye katılım iki çalışma ile sınırlıdır.
    4) Sergiye katılım ücretsizdir.
    5) Sergide yer alacak olan çalışmanın özgün olması gereklidir.
    6) Sergide yer alacak çalışmanın boyutu ve tekniği serbesttir.
    7) Sergide yer alacak çalışmanın fotoğrafı 300 DPI çözünürlükte, JPEG formatında ve en fazla 5MB boyutunda olması gerekmektedir. Bu formatta gönderilmeyen görseller kabul edilmeyecektir.
    8) Tüm katılımcılara sergi sonunda katılım belgesi verilecektir.
    9) Sergi katılım için son başvuru tarihi 11 Mart 2022 olarak belirlenmiştir.
    10) Şartnamede belirtilmeyen hususlarda düzenleyen ve seçici kurul kararları geçerlidir.
    11) Sergide yer alacak çalışmalar Resim-İş Eğitimi Anabilim Dalı öğretim elemanlarından oluşan jüri tarafından belirlenecektir.
    12) Seçilen çalışmalar sergilenmeye hazır olarak Anabilim Dalı Başkanlığına teslim edilmelidir.

İletişim: aylingrbz@hotmail.com
Ek Dosyalar
Bu içerik 04.03.2022 tarihinde yayınlandı ve toplam 217 kez okundu.