Trakya Üniversitesi Erasmus BIP Projesinde Yer Aldı

12-19 Nisan 2024 tarihleri arasında Democritus Üniversitesinde (Yunanistan)  düzenlenen ‘Children and families in an era of uncertainties: Challenges and Critical Perspectives for Social Interventions with Diversities.’ başlıklı,  Erasmus BIP (Blended Intensive Programme)’ına Üniversitemizden, Prof.Dr. Yeşim FAZLIOĞLU yürütücülüğünde Prof.Dr. Aylin GÜRBÜZ, Dr.Öğr. Üyesi Feyza Nazan GÜNDÜZ, Öğretim Görevlisi Nur ERDEM CEBECİ, Arş.Gör. Sefa Sanem POLAT, Engelli Çalışmaları Anabilim Dalı Doktora Programı öğrencileri; Secher MEMETALI, Aise OMER CHASAN ACHMET, Eirini GKOUTZIOTI, Engelli Çalışmaları Anabilim Dalı Yüksek Lisans Programı Öğrencisi Isil KARA ALI ACHMET katıldı. Programda ayrıca Bulgaristan, Avusturya, Kıbrıs, Polonya ve Yunanistan'dan öğrenciler ve akademisyenler yer aldı.
Üniversitemiz Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölüm Başkanı Prof.Dr. Aylin GÜRBÜZ ve Eğitim Fakültesi Yabancı Diller Eğitimi Bölümü Öğr.Gör Nur ERDEM CEBECİ ‘“Transparency Technique on teaching fine art for teachers”, isimli bir workshop gerçekleştirdiler. Workshop’ a ilgi oldukça yoğundu. Developing Multicultural Sensitivity in Early Childhood Through Illustrated Children's books’ isimli sunumu Eğitim Fakültesi Temel Eğitim Bölümü Başkanı Prof.Dr. Yeşim FAZLIOĞLU, Eğitim Fakültesi Özel Eğitim Bölümü Öğretim Üyesi Dr.Öğretim Üyesi Feyza  Nazan GÜNDÜZ ve  Eğitim Fakültesi Yabancı Diller Eğitimi Bölümü Öğr.Gör Nur ERDEM CEBECİ gerçekleştirdi. Sunum topluluğun oldukça ilgisini çekti. Program Yunanistan basınında yer aldı.  Üniversiteler arasında bir takım yeni projeler gerçekleşmesi için görüşmeler sağlandı.
Bu içerik 24.04.2024 tarihinde yayınlandı ve toplam 216 kez okundu.