Trakya Üniversitesi Ekibi Green STEM Model for Teachers Education Projesi Kapsamında Bulgaristan’ın Blagoevgrad Şehrinde Yapılan 1st International Green STEM Conference’nda

Avrupa Birliği Erasmus+ Programı-Cooperation Partnerships in Higher Education kapsamında Trakya Üniversitesi (Türkiye), South-West Üniversitesi (Bulgaristan), Ljubljana Üniversitesi (Slovenya) ve Ioannina Üniversitesi (Yunanistan) tarafından yürütülen “Green STEM Model for Teachers Education” projesi kapsamında 13-15 Haziran 2024 tarihleri arasında Bulgaristan’ın Blagoevgrad şehrinde yapılan 1st International Green STEM Conference’nda Trakya Üniversitesi ekibi de yerini aldı. Proje Koordinatörü Prof. Dr. Eylem Bayır “Future Professions and Skills in STEM Fields” ve “Teaching Methods and Approaches in Green STEM”, proje ekibinden Prof. Dr. Şebnem Selen İşbilir “Applications of Green STEM Activities in Real Classrooms”, Dr. Öğr. Üy. Hasan Özyıldırım “Green STEM Buildings and Laboratories” ve projenin sınıfiçi uygulamalarını gerçekleştiren yüksek lisans öğrencisi Cansel Hocaoğlu ise “A Science Teacher’s Experiences on Green STEM Activities” konularında sunumlarını gerçekleştirdiler. Trakya Üniversitesi (Türkiye), South-West Üniversitesi (Bulgaristan), Ljubljana Üniversitesi (Slovenya) ve Ioannina Üniversitesi (Yunanistan) ekiplerinin katılımıyla gerçekleştirilen kongrenin kapanış toplantısında projenin ilerleyişi üzerinde görüş alışverişi yapıldı.
Bu içerik 23.07.2024 tarihinde yayınlandı ve toplam 211 kez okundu.