Trakya Üniversitesi Eğitim Fakültesi Web Sayfası Koordinatörlerinin Uluslararasılaşma ve Sadeleşme Gündemli Toplantısı

Fakülte web sayfasında uluslararasılaşma ve sadeleşme gündemli toplantı, Eğitim Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Sertaç Arabacıoğlu başkanlığında, program web sayfası koordinatörlerinin katılımıyla 16 Ekim 2023 tarihinde gerçekleştirilmiştir.

Toplantıda ilk olarak Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Sertaç Arabacıoğlu web sayfası için İngilizce dil desteği, iletişim bilgileri ve erişilebilirlik, içerik çeşitlendirme, uluslararası nitelikteki program ve derslerin görünürlüğü, uluslararası öğrenci deneyimlerinin paylaşılması, erişilebilir bir arşivleme sistemi oluşturma, işbirlikleri ve ortaklıkları görünür kılma, üniversite sosyal medya hesaplarına yönlendirme, kullanıcı dostu ara yüz ve veriye dayalı iyileştirme, açık bilim ve kişisel verilerin korunması konularını içeren bir iyileştirme yol haritasını tartışmaya açmıştır.

Ardından, web sayfasının uluslararasılaşma ve sadeleşme vizyonu hakkında, Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Bölümü'nden Dr. Öğr. Üyesi Can Mıhçı, web sayfasının düzenlenmesi için organizasyon ekibi kurulması, iş akışı planlaması yapılması ve sabit bir site haritasının oluşturulması yönünde atılacak adımlar üzerinde durmuştur. Ayrıca, web sayfasındaki paylaşımların koordinasyonu, öğretim elemanlarına yönelik proje farkındalık ve destek içeriklerinin hazırlanması konuları hakkında katılımcılar ile görüş alışverişinde bulunulmuştur.
Ek Resimler
Bu içerik 18.10.2023 tarihinde yayınlandı ve toplam 219 kez okundu.