Trakya Üniversitesi Eğitim Fakültesi Okul Öncesi Öğretmenliği Lisans Programının, Mesleki Yeterlilik Kurumu 44'üncü Türkiye Yeterlilikler Çerçevesi Kurulu toplantısında program akreditasyonuna sahip TYÇ'nin ilgili seviyesine yerleştirildiği bildirildi

TYÇ, ülkemizdeki tüm diploma, belge ve sertifikalar arasından kalite güvencesi sağlanmış olanları Türkiye Yeterlilikler Veri Tabanı gibi araçlar vasıtasıyla tutarlı ve anlaşılır bir sistemle yeniden tanımlamayı, seviyelendirmeyi ve böylece hareketliliği temin etmeyi amaçlıyor. Bu kapsamda TYÇ'ye yerleştirilen  Trakya Üniversitesi Eğitim Fakültesi Okul Öncesi Öğretmenliği Lisans Programının diploma ekleri, transkript ve mezuniyet belgeleri üzerinde TYÇ Logosu kullanılabilecek.
Anabilim Dalı Öğretim Elemanlarımıza ve öğrencilerimize hayırlı olsun.

Dekanlık

Bu içerik 26.04.2024 tarihinde yayınlandı ve toplam 80 kez okundu.