Trakya Üniversitesi Eğitim Fakültesi Okul Öncesi Öğretmen Adaylarından Topluma Hizmet Uygulamaları Dersi Kapsamında "İşaret Dili İle Evde Kal" Video Mesajı

Eğitim Fakültesi Temel Eğitim Bölümü Okul Öncesi Eğitimi Anabilim Dalı öğretim elemanlarından Prof. Dr. Emine AHMETOĞLU ve Dr. Öğr. Üyesi Yakup BURAK’ın Okul Öncesi Öğretmenliği Lisans öğrencileri ile birlikte yürüttükleri "Topluma Hizmet Uygulamaları" dersi kapsamında öğretmen adayları “İşaret Dili İle Evde Kal” temalı video mesajı hazırladılar. Bu video mesajında Sağlık Bakanlığı’nın pandemi döneminde yapılması gerekenler ile ilgili önerilerine işaret diliyle vurgu yapılmıştır. Projede Okul Öncesi Öğretmenliği öğrencileri verdikleri “İşaret Dili İle Evde Kal” mesajıyla yaşadığımız bu zorlu süreçte Sağlık Bakanlığımızın vatandaşlara yapmış olduğu "evde kal" çağrısına destek olmayı amaçlamışlardır.
İşaret dilini öğrenmemizde bize destek veren Özel Eğitim Bölümü öğrencileri Feryal Semerci ve Alperen Özen' e ve Okul Öncesi Eğitim topluma hizmet uygulamaları öğrencilerime duyarlılıklarından dolayı teşekkür ediyoruz.  #EvdeKal  #SaglıklaKal  #Trakya Üniversitesi

Bu içerik 23.04.2020 tarihinde yayınlandı ve toplam 419 kez okundu.