Trakya Üniversitesi Eğitim Fakültesi'nden Eczacılık Fakültesi Öğretim Elemanlarına Eğiticilerin Eğitimi Kapsamında "Webinar Etkinliği" Düzenlendi

Yaşanan COVID-19 salgını nedeniyle eğitim ve öğretim süreçlerinin kesintiye uğramaması ve sağlıklı bir şekilde yürütülebilmesi amacıyla, Trakya Üniversitesi Eczacılık Fakültesi öğretim elemanlarına eğiticilerin eğitimi kapsamında Eğitim Fakültesi Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi Bölümü tarafından “Webinar Etkinliği” düzenlendi.

Üç oturum şeklinde düzenlenen Webinar ekinlikleri kapsamında; Arş. Gör. Dr. Şenay OZAN LEYMUN tarafından “Uzaktan Eğitimde Materyal Tasarımı ve Kullanımı”, Arş. Gör. Dr. Can MIHCI tarafından “Uzaktan Eğitimde Online Test Hazırlama”, konularında eğitimler gerçekleştirdi.

Webinar konuları doğrultusunda, Eczacılık Fakültesi öğretim elemanlarına, uzaktan eğitim süreçlerinin etkin kullanımına yönelik pratik öneriler verildi, uygulamalar gerçekleştirildi. İlk etabı başarı ile tamamlanan ve üç oturumda gerçekleştirilen “Eğiticilerin Eğitimi” programının ikinci etabına Ağustos ayında devam edilmesi planlandı.
Ek Resimler
Bu içerik 08.07.2020 tarihinde yayınlandı ve toplam 529 kez okundu.