Trakya Üniversitesi Eğitim Fakültesi Müzik Eğitimi Özel Yetenek Sınavı Başarıyla Gerçekleştirildi

Trakya Üniversitesi Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Müzik Eğitimi Anabilim Dalı 2022-2023 Eğitim – Öğretim Yılı Özel Yetenek Sınavı 17 – 18 Ağustos 2022 tarihlerinde Eğitim Fakültesi İsmail Hakkı Tonguç Yerleşkesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü binasında başarıyla gerçekleştirildi. Sabah ve öğle oturumuyla dört oturumda gerçekleştirilen, hijyen ve sosyal mesafeye özen gösterilen sınav sürecinde öğrenciler sınav binasına tek tek, kontrollü olarak kabul edildi.

18 Temmuz tarihinde Eğitim Fakültesi web sayfasında duyurulan zorunlu eserler ve yönerge kapsamında müziksel işitme ve okuma, şarkı söyleme ve çalgı performanslarını sergileyen adaylar arasından 25 öğrenci asil ve 4 öğrenci yedek olmak üzere toplam 29 öğrenci sınavı başarıyla tamamlarken, sonuçlar 19 Ağustos 2022 tarihinde T.Ü. Eğitim Fakültesi Web sayfasında ilan edildi. İlanda aynı zamanda kayıt tarihlerinin 5-6-7 Eylül olduğu, kontenjan dolmadığı takdirde 8 Eylül tarihinde yedek ilanın açıklanacağı da yer aldı.
Bu içerik 29.08.2022 tarihinde yayınlandı ve toplam 241 kez okundu.