Trakya Üniversitesi 17-28 Nisan 2023 Tarihlerinde Dünya Sanat Günü Sergisini Depremzedeler Yararına Düzenliyor

Trakya Üniversitesi öncülüğünde Uluslararası Ressam Dayanışması Derneği, Trakya Ressamlar Derneği, Marmara Güzel Sanatlar Derneği ve Sanatın Yedi Rengi Derneği katılımıyla  gerçekleşen sergiye Hindistan, İngiltere, Kore, Nijerya, Romanya, Sırbistan , Singapur, Türkiye, Türkmenistan ve Yunanistan’dan sanatçı ve akademisyenler katılıyor.  Resim, baskı, video, Dijital sanat, fotoğraf, tezhip, ebru, giysi tasarım, kilim, takı, keçe, seramik gibi pek çok sanat biçimini içeren serginin organizasyonunu SAYRED başkanı Prof. Dr.Aylin Gürbüz, URD başkanı Doç.Dr. Mehtap Kodaman, MGSD başkanı Cengiz Amiklioğlu, Genel Koordinatörlüğünü  derneğin kurucu başkanı Nazmi Metin, küratörlüğünü ve grafik tasarımını ise Mehtap Kodaman üstlenmiş. Sergi 17-28 Nisan 2023 tarihlerinde Trakya Üniversitesi Balkan Kongre Merkezinde izlenebilir. Sergideki eserlerin satışından elde edilecek gelir Üniversite kanalıyla depremzedeler yararına kullanılacaktır.

Bu içerik 11.04.2023 tarihinde yayınlandı ve toplam 300 kez okundu.