Trakya PDR Öğrencilerinden 30 Eylül Psikolojik Danışmanlar Günü Farkındalık Videoları

Türk Psikolojik Danışma ve Rehberlik Derneği Genel Merkez Yönetim Kurulu 01/09/2020 tarih ve 23 numaralı kararı ile ilk genel kurul tarihi (30 Eylül 1989) dikkate alınarak 30 Eylül tarihi "Ulusal Psikolojik Danışmanlar Günü" olarak belirlenmiştir. Bu günü kutlamak amacıyla PDR Bölümü öğrencileri (Aslı Uykusever, Aleynanur Köse, Ceren Acar, Damla Vildan Bağçiçek, Deniz Özdemir, Dilara Nur Doğan, Elif Nur Karabulut, İnayet Funda Çiçek ve Oğuzhan Alataş) Arş. Gör. Fatmagül Gürbüz'ün koordinatörlüğünde videolar hazırlamışlardır. Her bir videoda Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik hakkında doğru bilinen bir yanlışa değinilmiştir. Bu videoların birleştirilmiş hali aşağıda sunulmuştur.
Trakya PDR olarak, 30 Eylül Psikolojik Danışmanlar Günü’nü kutlar, keyifli seyirler dileriz!

Bu içerik 30.09.2020 tarihinde yayınlandı ve toplam 1072 kez okundu.