Trakya PDR Kariyer Günleri Düzenlendi

Trakya Üniversitesi Eğitim Fakültesi PDR Anabilim Dalı tarafından 4 Haziran Salı günü "Trakya PDR Kariyer Günleri" etkinliği düzenlendi. Etkinlikte, PDR mezunlarının çalışabilecekleri farklı kariyer fırsatları ele alındı. Okul psikolojik danışmanlığı konusunda Sayın Hüseyin Sadırlı, adliyede pedagog olma konusunda Sayın Ayşe Ulucak, klinik psikolog olma konusunda Sayın Ece Göktepe ve ABD'de araştırma görevlisi olma konusunda Sayın Yusuf Barburoğlu deneyimlerini ve tavsiyelerini paylaştılar.
Farklı kariyer yollarında bulunan PDR bölümü mezunlarının iş deneyimlerini dinleme ve mezuniyet sonrası kariyer planlamalarında yol gösterici bilgiler edinme imkanı bulan öğrenciler, etkinliğe katılım belgesi de aldılar.
Trakya PDR Anabilim Dalı, Trakya PDR Topluluğu, Trakya Üniversitesi Ulusal PDR Öğrenci Konseyi ve Türk PDR Derneği Edirne Şubesi'nin katkılarıyla gerçekleştirilen etkinlik, öğrencilerden büyük beğeni topladı. Etkinlikte emeği geçen herkese teşekkür ederiz.
Bu içerik 10.06.2024 tarihinde yayınlandı ve toplam 120 kez okundu.