Trakya Eğitim Dergisi’nin 2021 Sobiad Etki Değeri (Dergi İmpact Faktörü) Başarısı

Şubat 2022 tarihinde yayınlanan Sobiad Atıf Dizini sıralamasına göre Fakültemizin Dergipark’ta yılda 3 sayı halinde yayınlanan ve Tr Dizin’de taranan ‘Trakya Eğitim Dergisi’, önemli bir başarıya imza atmıştır. Dergimiz Sobiad Etki Değeri 2021-Dergi İmpact Faktörü bakımından Türkiye’de yayınlanan 1283 akademik dergi arasından 55. sırada yer almıştır. ‘Trakya Eğitim Dergisi’ aynı zamanda bu sıralamada Trakya Üniversitesi Dergileri arasında da 1. dergi olmuştur. Dergimiz bu sıralamayı 75 atıf ve 0,63 etki faktörü ile elde etmiştir. Bu başarıda emeği geçen Dergi Editörü Doç. Dr. Muharrem Özden’i, dergi kurullarımızı ve yayın ekibimizi tebrik ediyoruz.

Bu içerik 13.04.2022 tarihinde yayınlandı ve toplam 252 kez okundu.