"Topluma Hizmet Uygulamaları" Dersi Kapsamında "Sokak Hayvanları Aç Kalmasın" Projesi

Yükseköğretim Yürütme Kurulunun 07.04.2020 tarihli toplantıda “Topluma Hizmet Uygulamaları” dersinin uzaktan eğitim ile dijital ortamda verilebileceğine dair karar vermesi üzerine Alman Dili Eğitimi Anabilim Dalı öğretim elemanlarından Prof. Dr. Hikmet ASUTAY ve Öğr. Gör. Dr. Coşkun DOĞAN "Almanca Öğretmenliği Lisans programı öğrencileri ile birlikte "Topluma Hizmet Uygulamaları" dersi bağlamında "Sokak Hayvanları Aç Kalmasın" adlı yeni bir proje geliştirmiş, herkesin kendini evinde izole ettiği bu günlerde açlık ve susuzlukla karşı karşıya kalan sokak hayvanlarının beslenmesini sağlayan etkinlikler düzenlemeye başlamışlardır.

Hocalarımızı ve öğrencilerimizi bu zorlu süreçte katkılarından dolayı kutluyoruz.
Bu içerik 15.04.2020 tarihinde yayınlandı ve toplam 3428 kez okundu.