TESİAD ERASMUS Staj Konsorsiyum Projesinin Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı

ERASMUS Staj Hareketliliği kapsamındaki TESİAD Staj Konsorsiyum projesi sadece Türkçe bölümü öğrencilerine açık bir staj hareketliliğidir, projenin amacı yurtdışında Türkçenin yabancı dil olarak öğretimidir.  28 Şubat-25 Mart 2022 tarihleri arasında başvuruya açık olan hareketlilik hakkında Türkçe Öğretmenliği Öğrencileri için Trakya Üniversitesi Erasmus Ofisi tarafından bilgilendirme toplantısı düzenlendi. Toplantı, 14 Mart Pazartesi 2.sınıflarla, 15 Mart Salı 1.sınıflarla, 16 Mart Çarşamba 3.sınıflarla, 17 Mart Perşembe 4.sınıflarla olmak üzere dört oturumda gerçekleştirildi. Toplantıyı, Trakya Üniversitesi Dış İlişkiler biriminden Ali Erhan Konuk ve Öğr. Gör. Müge Atakan yürütmüş olup, Türkçe Eğitimi Anabilim dalından Dr. Öğr. Üyesi Sümeyye Konuk anabilim dalı sorumlusu olarak katıldı.

Toplantının ilk bölümünde Dr. Öğr. Üyesi Sümeyye Konuk TESİAD Staj Konsorsiyumu kapsamındaki stajın amacı hakkında bilgi verdi, ikinci kısmında Öğr. Gör. Müge Atakan Erasmus+ Staj hareketliliği ile ilgili ayrıntılı bilgiler verdi ve üçüncü kısmında proje yazarı Ali Erhan Konuk projeyle ilgili ayrıntılı bilgiler vererek başvuru yapmayı planlayan öğrencilere önerilerde bulundu. Toplantı sonunda soru-cevap bölümüne yer verildi ve proje yazarı Ali Erhan Konuk ve Öğr. Gör. Müge ATAKAN toplantıya katılan öğrencilerin sorularını cevapladı.
Bu içerik 21.03.2022 tarihinde yayınlandı ve toplam 238 kez okundu.