Sınıf Eğitimi Anabilim Dalı'ndan “Sınıf Öğretmeni Adayları İçin Lisansüstü Eğitim Süreçleri” Semineri

Trakya Üniversitesi Eğitim Fakültesi Sınıf Eğitimi Anabilim Dalı tarafından düzenlenen “Sınıf Öğretmeni Adayları İçin Lisansüstü Eğitim Süreçleri” etkinliği 17.05.2022 tarihinde, fakültemiz konferans salonunda gerçekleştirildi. Anabilim Dalı öğretim elemanlarımızdan Doç. Dr. Şahin DÜNDAR, Arş. Gör. Sema DURAN BAYTAR ve Arş. Gör. Nalan ÇEVİK’in konuşmacı olarak katıldığı etkinlikte, Doç. Dr. Şahin DÜNDAR “Yurtiçi ve Yurtdışında Lisansüstü Eğitim Süreçleri”, Arş. Gör. Nalan ÇEVİK “Öğretmenlik ve Lisansüstü Eğitim”, Arş. Gör. Sema DURAN BAYTAR “Akademisyenlik ve Lisansüstü Eğitim” konulu konuşma yaptılar. Etkinlik, öğretim elemanlarımızın konuşmalarının ardından öğretmen adaylarının sordukları sorular ve bunların öğretim elemanlarımız tarafından yanıtlanması ile sona ermiştir.
Bu içerik 18.05.2022 tarihinde yayınlandı ve toplam 149 kez okundu.