Sınıf Eğitimi Anabilim Dalı Çevrim İçi Öğretmenlik Uygulaması Toplantısı

Trakya Üniversitesi Eğitim Fakültesi Sınıf Eğitimi Anabilim Dalı öğretim elemanları ile Öğretmenlik Uygulaması II dersini yürüttüğümüz ilimiz ilkokullarındaki danışman öğretmen ve okul idarecileri 02.03.2022 tarihinde çevrimiçi toplantı gerçekleştirdiler. Öğretmenlik Uygulaması II dersinin yürütme ve değerlendirme esasları ile okullarımızda uygulama birliği gündemi ile bir araya gelen öğretim elemanları ve öğretmenlerimiz karşılıklı bilgi paylaşımında bulundular. Toplantıya katılan anabilim dalımız öğretim elemanları ile İnönü İlkokulu, Vali Fahri Yücel İlkokulu, 75.Yıl İlkokulu, Lalaşahin Paşa İlkokulu, Kurtuluş İlkokulu, 50. Yıl İlkokulu, Plevne İlkokulu, Şükrüpaşa İlkokulu, Trakya Birlik İlkokulu öğretmen ve idarecilerine teşekkür ederiz.
Bu içerik 04.03.2022 tarihinde yayınlandı ve toplam 187 kez okundu.