Sınıf Eğitimi ABD Öğretim Elemanları ile Akreditasyon Toplantısı Gerçekleştirildi.

Temel Eğitim Bölümü, Sınıf Eğitimi Anabilim Dalı öğretim elemanları ile Akreditasyon toplantısı 15.11.2023 tarihinde saat 15.30’da Eğitim Fakültesi Dekanlık Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi. Toplantıya Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sevinç Sakarya MADEN başkanlık yaptı. Toplantıya Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Erhan VATANSEVER, Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Sertaç ARABACIOĞLU ile Doç. Dr. Şahin DÜNDAR, Dr. Öğr. Üyesi Veysi AKIN, Dr. Öğr. Üyesi Yücel Atila ŞEHİRLİ, Dr. Öğr. Üyesi Ebru Selçioğlu DEMİRSÖZ, Dr. Öğr. Üyesi Serbülent PAKSUZ, Dr. Öğr. Üyesi Emine Pınar PAKSUZ, Dr. Öğr. Üyesi Ramazan DİVRİK, Dr. Öğr. Üyesi Ömer ERBASAN, Arş. Gör. Sema Duran BAYTAR katıldı.

Toplantıda EPDAD (Öğretmenlik Eğitim Programları Değerlendirme ve Akreditasyon Derneği) heyetinin yakında gelecek olması nedeniyle Akreditasyon konusunda bugüne kadar yapılan çalışmalar ele alındı. Hazırlıkların yeniden gözden geçirilmesi, eksik kısımlar var ise ivedilikle tamamlanması konusunda yeni kararlar alındı.
Bu içerik 17.11.2023 tarihinde yayınlandı ve toplam 172 kez okundu.