Sıfır Atık Projesi Toplantısı

Fakültemiz Sıfır Atık Projesi Komisyonu 17 Mart 2020 tarihinde Dekanlık toplantı salonunda Dekanımız Prof. Dr. Sevinç SAKARYA MADEN başkanlığında Dekan Yardımcımız Doç. Dr. Levent VURAL, Doç. Dr. Meltem ACAR GÜVENDİR, Arş. Gör. Dr. Gül KURUM, Arş. Gör. Dr. Tuğba TÜRK KURTÇA ve Arş. Gör. Fatmagül GÜRBÜZ’ün katılımıyla bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantıda, Çevre ve Şehircilik Bakanlığının Entegre Çevre Bilgi Sisteminde (EÇBS) Fakültemiz adına Doç. Dr. Meltem ACAR GÜVENDİR’in yetkilendirilmesi kararı alındı. Atıkların geri dönüşümünün sağlıklı bir şekilde yürütülebilmesi için alınması gerekli önlemler konuşulmuş, geri dönüşüm kumbaralarının sayısının artırılması kararı alınmıştır. Geri dönüşüm konusunda yapılabilecek sosyal sorumluluk projeleri, seminerler ve diğer eğitsel faaliyetler üzerinde durulmuştur.
Bu içerik 18.03.2021 tarihinde yayınlandı ve toplam 414 kez okundu.