Rumeli Köprüsü Dergisi Covid-19 Özel Sayısı: Pandemi Döneminde Uzaktan Eğitim

Trakya Üniversitesi Dış İlişkiler Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından hazırlanan Rumeli Köprüsü Dergisi Covid-19 Özel Sayısının 2.'sini Pandemi Döneminde Uzaktan Eğitim konusuna ayırdı. Bu sayıda Fakültemiz Eğitim Bilimleri Bölümü bölüm başkanı Prof. Dr Tuncer BÜLBÜL "Sanal Sınıfların Yönetimi", Doç. Dr. Meltem ACAR GÜVENDİR "Uzaktan Eğitimde Ölçme Değerlendirme" ve Dr. Öğr. Üyesi Seda SONAT BACIOĞLU "Uzaktan Eğitim Sürecinde Kaygı ile Başa Çıkmak" yazılarıyla yer almışlardır.  Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi Bölümü bölüm başkanı Doç. Dr. Hasan ÖZGÜR "Web 2.0 Teknolojileri", Prof. Dr. Cem ÇUHADAR "Covid-19 Deneyimi Çerçevesinde Uzaktan ve Yüz Yüze Öğretime Bakış" ve Doç. Dr. Deniz Mertkan GEZGİN "Etkili Sunum Hazırlama" yazılarıyla katkıda bulunmuşlardır. Derginin bu sayısına aşağıdaki bağlantı tıklanarak erişilebilmektedir.

Bu içerik 12.11.2020 tarihinde yayınlandı ve toplam 563 kez okundu.