Resim-İş Öğretmenliği Mezunları, Cumhuriyetimizin 100. Yılı anısına düzenlenen "Mezunlar Buluşması II" sergisi ile biraraya geldi

Cumhuriyetimizin 100.yılı anısına Resim-İş Eğitimi Anabilim Dalı adına Doç. Dr. Figen Girgin tarafından düzenlenen “2.Mezunlar Buluşması Sergisi”nin açılışı 27 Ekim 2023 Cuma günü saat 16.00’da Eğitim Fakültesi Mehmet Akif Ersoy Fuaye Salonunda öğretim üyeleri, mezunlar, öğrenciler ve misafirlerin katılımı ile gerçekleştirildi. Sergide 2000-2023 yılları arasında Resim-İş Eğitimi Anabilim Dalından mezun olan 33 öğrencinin eserleri yer aldı. Müzik Eğitimi Anabilim Dalı öğrencilerinden Mertcan Zeytünlü ve Gökhan Koç da müzik dinletileri ile eşlik ettiler.

Geçmişten bugüne Resim-İş Öğretmenliği mezunlarının eserlerinin izleyici ile buluştuğu sergide Eğitim Fakültesi Dekanı Prof.Dr.Sevinç Sakarya Maden, Genel Sekreter Yardımcısı Ahmet Sezgin ve Resim-İş Eğitimi Anabilim Dalı başkanı Doç.Dr. Figen Girgin bir konuşma gerçekleştirdi.

“2. Mezunlar Buluşması” sergisinin açılışı, sergide eserleri bulunan mezunlara öğretim üyeleri tarafından teşekkür belgesi verilmesi ve serginin gezilmesiyle sona erdi. Sergi 6 Kasım 2023 tarihine kadar sanatseverlerin ziyaretine açıktır.
Ek Resimler
Bu içerik 02.11.2023 tarihinde yayınlandı ve toplam 160 kez okundu.