Resim-İş Eğitimi Özel Yetenek Sınavı Başarıyla Gerçekleştirildi

T.Ü. Eğitim Fakültesi Resim-İş Eğitimi Anabilim Dalı 2023-2024 Eğitim – Öğretim Yılı Özel Yetenek Sınavı 24 Ağustos 2023 tarihinde Eğitim Fakültesi Mehmet Akif Ersoy Binası yemekhanesinde başarıyla tamamlandı. T.Ü. Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sevinç Sakarya Maden yetenek sınavını yakından izlemek için bir ziyaret gerçekleştirdi. Öğrencilerin sınav binasına kontrollü olarak kabul edildiği Özel Yetenek Sınavı yüz yüze olarak yapıldı.

Yeni eğitim-öğretim yılı için 20 öğrencinin alınacağı sınav, tek oturum olarak gerçekleştirildi. Yarı imgesel kompozisyon çalışması istenen sınavda, adaylar arasından 15 asil öğrenci sınavı başarı ile tamamlarken, sonuçlar 25 Ağustos 2023 tarihinde ilan edildi.

Bu içerik 25.08.2023 tarihinde yayınlandı ve toplam 218 kez okundu.