Resim-İş Eğitimi Anabilim Dalı tarafından düzenlenen “KUTSAL KADIN” Karma Sergisinin Açılışı yapıldı

Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Resim-İş Eğitimi Anabilim Dalı tarafından Güzel Sanatlar Fakültesi ve Şehit Ressam Hasan Rıza Meslek Yüksek Okulu öğretim elemanları işbirliği ile düzenlenen “ Kutsal Kadın” isimli Karma Serginin 9 Mart 2020 tarihinde Mehmet Akif Ersoy Eğitim Binası fuaye salonunda açılışı yapıldı.

Sergiye Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sevinç SAKARYA MADEN, Dekan Yardımcıları Doç. Dr. Musa ULUDAĞ ve Dr. Öğr. Üyesi Levent VURAL, Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Melihat TÜZÜN, Güzel Sanatlar Fakültesi Dekan yardımcısı Doç. Ayhan ÇETİN, Güzel Sanatlar Eğitimi Bölüm Başkanı Doç. Dr. Aylin BEYOĞLU, Üniversitemiz birimlerinden akademisyen sanatçılar, öğrenciler ve sanatseverler katıldı.

Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sevinç SAKARYA MADEN’in günün anlam ve önemini belirten konuşmasının ardından, Güzel Sanatlar Eğitimi Bölüm Başkanı Doç. Dr. Aylin BEYOĞLU ve Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Melihat TÜZÜN kadınlarımızın önemini vurguladı. Sergiye katılan sanatçılara katılım belgeleri verildi. Sergi 17 Mart 2020 tarihine kadar ziyaret edilebilir.

Bu içerik 10.03.2020 tarihinde yayınlandı ve toplam 331 kez okundu.