Resim-İş Eğitimi 4. Sınıf Öğrencileri ve Öğretim Elemanları Karma Sergisi Açıldı

16-20 Aralık 2022 tarihlerinde Trakya Üniversitesi Eğitim Fakültesi Resim-iş Eğitimi ABD Ana Sanat Atölye 4.sınıf öğretim elamanları ve öğrencileri tarafından düzenlenen “Eskiden Yeniye, Maddeden Sanata, Bağımlılıktan Hayata” konulu karma sergi sürüyor. Sergide Bağımlılık ve yeniden dönüşüm  gibi günümüz sorunlarına gönderme yapılıyor.  4. Sınıf Ana Sanat Atölyeleri A ve B grubu öğretim elemanları Doç.Dr. Mehtap Kodaman ve Doç. Dr. Aylin Gürbüz ve  20 öğrencinin çalışmalarının  yer aldığı sergideki  çalışmalar karışık teknik, akrilik, yağlıboya gibi pek çok teknikle;  enstelasyon, rölyef  resim, heykel gibi çoklu sanat türlerini içeriyor. Sergi  20 Aralık 2022 tarihine kadar Eğitim Fakültesi Mehmet Akif Ersoy konferans salonu fuayesinde görülebilir.
Bu içerik 19.12.2022 tarihinde yayınlandı ve toplam 347 kez okundu.