Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Erhan TABAKOĞLU'ndan Fakültemize Ziyaret

Üniversitemiz Rektörü sayın Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu 14 Ekim 2020 tarihinde Fakültemizi ziyaret ederek fakültemizde yürütülen çalışmalar ve faaliyetler hakkında bilgi aldı ve önümüzdeki 4 yılı kapsayan stratejik hedefleri birim yöneticilerine aktardı.  Dekanımız Prof. Dr. Sevinç Sakarya Maden, Fakültemiz Bölüm Başkanları ve Anabilim Dalı Başkanlarının katılımı ile gerçekleştirilen toplantıda Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu Trakya Üniversitesi’ni el birliğiyle bugün bulunduğu noktadan daha ileriye taşımak gayretinde olduklarını vurguladı ve öncelikli hedeflerini “Eğitim-öğretim programlarının tercih edilebilirlik düzeyinin yükseltilmesi, bilimsel proje ve araştırmaların artırılması, kalite süreçlerine ağırlık verilerek tüm programların akredite edilmesi, bilimsel yayın, patent ve marka sayısının artırılması, ulusal ve uluslararası proje sayılarının artırılması, konferans, kongre, sempozyum ve seminer gibi etkinliklerin çoğaltılması, sosyal sorumluluk projelerine imza atılması, topluma yönelik eğitim ve sağlık hizmetlerinin geliştirilmesi, stratejik planın kurumsal olarak benimsenmesi ve yaygınlaştırılması, herkes için erişilebilir ve yeşil üniversite ile dünya üniversiteleri arasında ilk 500’de, girişimci ve yenilikçi üniversite endeksi sıralamasında ise ilk 50’de yer almak.” şeklinde sıralayarak önümüzdeki 4 yıllık dönemde üniversitenin tüm birimlerinden ve çalışanlarından beklentilerinin büyük olduğunu söyledi. Üst Yönetim olarak, her konuda tüm birimlerin yanında olmaya devam edeceklerini ifade etti. 2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı faaliyetleriyle ilgili genel değerlendirmelerin yapıldığı, öğretim elemanlarından gelen taleplerin ve yeni dönem hedefleri ile beklentilerinin görüşüldüğü ziyarette, Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu’na Genel Sekreter Prof. Dr. Cevdet Kılıç ile Özel Kalem, Basın Danışmanı Öğr. Gör. Kıvanç Ada eşlik etti.
Bu içerik 18.10.2020 tarihinde yayınlandı ve toplam 356 kez okundu.