Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Anabilim Dalı Öğrencilerinden "Kısaca Sıfır Atık" Videosu

Trakya Üniversitesi Eğitim Fakültesi Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Anabilim Dalı öğrencileri, 2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Dönemi Topluma Hizmet Uygulamaları dersi kapsamında, Doç. Dr. Meltem Acar GÜVENDİR danışmanlığında Sıfır Atık’a yönelik bilinçlendirme ve farkındalık oluşturulması amacıyla bir video hazırladı.

Öğrenciler; Aslı Nur ERBAŞ, Merve GÜRCAN, Aleyna MUSTAFA, Betül KOÇ ve Berkay EROĞLU’nun hazırladığı videoda bireylerin çevre bilinçlerinin geliştirilmesi, kişisel yaşamda atık çıkarmamak için yapılabilecekler, gelecekte karşılaşabileceğimiz iki farklı dünya, geri dönüşüm konusu ve bu konuda yapılabilecekler işlendi.

Bu içerik 23.08.2021 tarihinde yayınlandı ve toplam 308 kez okundu.