Prof. Dr. Mustafa ÖZCAN Tarafından "Proje Temelli Eğitim" Semineri Verildi

MEF Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa ÖZCAN 30.05.2023 tarihinde Fakültemizde "Proje Temelli Eğitim" konulu bir seminer verdi. Öncesinde Dekanlık Toplantı Salonunda Prof. Dr. Mustafa ÖZCAN ve öğrencileri ile Dekanımız, Dekan Yardımcıları ve Fakülte Sekreteri bir görüşme gerçekleştirdi. Eğitim Fakültesi Konferans salonunda saat 13.30'da gerçekleşen seminere Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Hamdi ZAFER, Fakültemizin öğretim elemanları, çevre okullardan gelen öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Hamdi ZAFER'in Prof. Dr. Mustafa ÖZCAN'a hediyesi ve Dekanımız Prof. Dr. Sevinç SAKARYA MADEN'in Prof. Dr. Mustafa ÖZCAN'a teşekkür belgesi takdimiyle seminer sona erdi.
Bu içerik 31.05.2023 tarihinde yayınlandı ve toplam 292 kez okundu.