Prof. Dr. Mustafa ÖZCAN'dan "Okulda Üniversite Modeli ile Öğretmen Eğitimi" Konferansı

MEF Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa ÖZCAN 30.01.2020 tarihinde Fakültemizde "Okulda Üniversite Modeli ile Öğretmen Eğitimi" konulu bir konferans verdi. Eğitim Fakültesi Konferans salonunda saat 14.00'de gerçekleşen konferansa Fakültemizin öğretim elemanları, çevre okullardan gelen öğretmenler ve öğrenciler katıldılar. Prof. Dr. Mustafa ÖZCAN MEF Üniversitesi Eğitim Fakültesinde uygulanan “Okulda Üniversite Modeli”nde öğretim kadrosu, yöntem, öğretmen adayları, müfredat, liderlik ve değişim konuları üzerinde durdu ve öğretmen eğitiminde uygulamaların ne denli önemli olduğunu örnekler ile izah ederek, daha sonra dinleyicilerden gelen soruları cevaplandırdı. Dekanımız Prof. Dr. Sevinç SAKARYA MADEN'in Prof. Dr. Mustafa ÖZCAN'a teşekkür belgesi takdimiyle konferans sona erdi.
Bu içerik 31.01.2020 tarihinde yayınlandı ve toplam 843 kez okundu.