Prof. Dr. Cem ÇUHADAR ve Prof. Dr. Tuncer BÜLBÜL ‘Google-Scholar’a göre 2020 H İndex ve Atıf Sayılarına göre İlk 6000 Türk Araştırmacı Arasında Yer Aldı

Sağlık Bilimleri Üniversitesi Dışkapı Yıldırım Beyazıt Eğitim ve Araştırma Hastanesi öğretim üyesi Prof. Dr. Murat ALPER, Researchgate.com'da yayımladığı "Türkiye'de en çok atıf alan ve H index’i en yüksek 6.000 akademisyen" başlıklı çalışmasında Türkiye’deki üniversitelerde görev yapan yerli ve yabancı akademisyenler içinde Google Scholar profillerine göre en çok atıf alan ve en yüksek H Index'ine sahip ilk 6000 akademisyene ilişkin bilgilere yer verdi. Trakya Üniversitesinden toplam 35 akademisyenin yer aldığı listede Eğitim Fakültesi’nden 2 öğretim üyesi sıralamada yer almayı başardı.
H indekste ilk 6000 içinde yer alan Eğitim Fakültesi öğretim üyelerimizden Prof. Dr. Cem ÇUHADAR ve Prof. Dr. Tuncer BÜLBÜL’ü tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Daha fazla bilgi için:

Link 1: metinarik1.pdf (memurlar.net)

Link2: https://www.researchgate.net/publication/349075094_Turkiye'de_en_cok_atif_alan_ve_H_index'i_en_yuksek_6000_akademisyen

Bu içerik 22.03.2021 tarihinde yayınlandı ve toplam 490 kez okundu.