Performans Sanatçısı Efgan BEYAZ’ın “Sanata Dair” İsimli Konferansı ve “Canlı Performans” Etkinliği Gerçekleştirildi

Trakya Üniversitesi Eğitim Fakültesi 30.yıl etkinlikleri kapsamında, Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü ve SAYRED işbirliğiyle Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü adına Doç. Dr. Aylin GÜRBÜZ tarafından düzenlenen performans sanatçısı Efgan BEYAZ’ın “Sanata Dair” isimli konferansı ve “Canlı Performans” etkinliği gerçekleştirildi. 23 Mayıs 2022 tarihinde saat: 13.30’da Mehmet Akif Ersoy Eğitim Binası konferans salonunda “Sanata Dair” isimli konferansını canlı performans yaparak sürdürdü. 24 Mayıs 2022 tarihinde saat: 14.30’da Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü bahçesinde “Canlı Performans” etkinliğini öğrencilerle birlikte gerçekleştirdi. 14.30 da başlayan etkinlik 17.30 a kadar devam etti. Bahçeye şövalelerini çıkartan öğrenciler sanatçıyla birlikte resimlerini yaptılar.
Bu içerik 22.06.2022 tarihinde yayınlandı ve toplam 171 kez okundu.