Performans sanatçısı Efgan BEYAZ’ın “Sanata Dair” isimli konferansı ve “Canlı Performans” etkinliği

Trakya Üniversitesi Eğitim Fakültesi 30.yıl etkinlikleri kapsamında, Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü ve SAYRED işbirliğiyle Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü adına Doç. Dr. Aylin GÜRBÜZ tarafından düzenlenen performans sanatçısı Efgan BEYAZ’ın “Sanata Dair” isimli konferansı ve “Canlı Performans” etkinliği gerçekleştirilecektir. 23 Mayıs 2022 tarihinde saat: 13.30’da Mehmet Akif Ersoy Eğitim Binası konferans salonunda “Sanata Dair” isimli konferans, 24 Mayıs 2022 tarihinde saat: 14.30’da Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü bahçesinde “Canlı Performans” etkinliği yapılacaktır. Tüm öğretim elemanları ve öğretmen adaylarımıza açık bir etkinliktir.
Bu içerik 23.05.2022 tarihinde yayınlandı ve toplam 202 kez okundu.