Pedagojik Formasyon Sertifika Programı 2.Yedek Liste İlanı(Çocuk Gelişimi)

Fakültemiz 2023-24 Eğitim Yılı Pedagojik Formasyon Sertifika Porgramı başvuruları sıralanarak boş kalan kontenjanlarda yedeklerden sırasıyla kayıt hakkı kazanan adayların listeleri aşağıdaki bölümlere göre yayınlanmıştır.

Pedagojik Formasyon Eğitimi Trakya Üniversitesi Senatosunca belirlenen akademik takvim gereği 9 Ekim 2023 tarihini takip eden hafta itibarıyla yüz yüze dersler Üniversitemiz Kosova Yerleşkesinde yer alan Eğitim Fakültesi binasında, online dersler Microsoft Teams üzerinden yapılacaktır. Ders Programları ilerleryen günlerde yayınlanacaktır. Bahar dönemi Öğretmenik Uygulaması Edirne İli Merkez ilçede gerçekleştirilecektir.

Kesin Kayıt Hakkı Kazananlar

Çocuk Gelişimi

Sertifika porgramımız sadece Mezunlara yönelik olup başvuru yapılan bölüm/programdan mezun olamayan kişilerin kaydı alınmayacaktır.
Listelerde kontenjan dahilinde yerleştirme yapılırken Gano sıralması yapılmış olup, 100'lük sistem not girişi yapanları ortalamaları Trakya Üniversitesi Dönüşüm Tablosuna göre güncellenmiştir.
Çocuk Gelişimi alanlarından başvurularda not ortalması herhangibir nedenden dolayı olduğundan yüksek beyan edilmiş ise kayıtları alınmayacaktır.
Diğer bölümlerde yedek kayıt olmadığından herhangi not ortalaması kontrolü gerekmemekte ama mezuniyet şarttır.
Herhangibir nedenle üçret iadesi yapılmamakta olup, kişilerin beyanlarının doğruluğuna göre ücret yatırmaları gerekmektedir.

Kesin Kayıt Bilgileri: Kayıtlar Trakya Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekanlığında  4-6 Ekim 2023 tarihleri mesai saatlerinde aşağıdaki evraklarla şahsen ve ya noter vekili aracılığıyla yapılacaktır.
  1. Kesin kayıt ve feragat dilekçesi (ıslak imzalı) (Formasyon Biriminden temin edilecektir)
  2. Nüfus cüzdan fotokopisi (aslını ibraz etmek kaydıyla)
  3. Mezuniyet belgesi ya da diploma (Aslı ya da üniversiteler veya ilgili kurumlarca onaylanmış tasdikli sureti ya da E Devlet üzerinden alınmış barkodlu mezuniyet belgesi)
  4. Onaylı not durum çizelgesi (Aslı veya üniversiteler ya da ilgili kurumlarca onaylanmış tasdikli sureti ya da E Devlet üzerinden alınmış barkodlu not durum belgesi)
  5. İki (2) adet vesikalık fotoğraf (son 6 ay içinde çekilmiş - arka yüzüne Ad, Soyad ve T.C. Kimlik Numarası yazılmalı)
  6. Öğrenim ücretinin ilk taksiti (4481 TL) yatırıldığına dair banka dekontu ya da ATM Bilgi Fişi. (İnternet bankacığı ve Atm üzerinden ücret yatıranlar açıklama kısmına T.C. Kimlik Numarası Adı Soyadı ve Formasyon Alanını yazması gerekmektedir.)

E. BANKA HESAP BİLGİLERİ:

EFT şeklinde ödemeler için  ;

Banka / Şubesi: Edirne Şubesi

Hesap adı         : Trakya Üniversitesi Döner Sermaye İşletme Müdürlüğü

IBAN                 : TR07 0001 0000 9732 0802 9151 08

DİKKAT!!!: Kesin kayıt hakkı kazananların listesi ilan edilmeden lütfen herhangi bir ücret yatırmayınız.

ATM Hesaba para yatırma ve Havale şeklinde ödemeler için ;

Hesap Adı                        : Trakya Üniversitesi Döner Sermaye İşletme Müdürlüğü

Şube Kodu                       : 0097

Hesap Numarası             : 32080291-5108

Bu içerik 04.10.2023 tarihinde yayınlandı ve toplam 2418 kez okundu.