Pedagojik Formasyon Programı Kontenjanlar-Online Başvuru ve Kesin Kayıt hakkında bilgilendirme

Üniversitemiz Pedagojik Formasyon Yönergesi gereği (Madde-6 (5)paragraf) kontenjanı bulunan bölümler için tekrar online başvuru açılarak not ortalaması dikkate alınmadan başvuru sırasına göre kayıt hakkı verilecektir.

Kontenjanlar:

Bölüm-Program

Kontenjan

Beden Eğitimi

Bilişim Teknolojileri

Biyoloji

Coğrafya

Çocuk Gelişimi

Felsefe-Sosyoloji *

Fizik

Görsel Sanatlar

Kimya

Matematik

Müzik

Türk Dili Edebiyatı

*: (Felsefe Mezunları :En az 16 kredi Sosyoloji, 16 kredi Psikoloji aldığını ,

Sosyoloji mezunlarının: En az 16 kredi Felsefe, 16 kredi Psikoloji, 8 kredi Mantık aldığını belgelendirenler)

Online Başvuru :19 Eylül 2022 tarihi saat 17:30 da başlayıp, 20 Eylül 2022 saat 12:00 da bitirilecektir.

Online Başvuru Sonuçlarının İlanı: 20 Eylül 2022 tarihi saat 15:00 de başvuru önceliğine göre (not ortalaması dikkate alınmadan) ilan edilecektir.

Kesin Kayıt : Asil liste olarak ilan edilenler 21 Eylül 2022 tarihi mesai saatlerinde kesin kayıt yaptırabilirler. Gerekli görüldüğü takdirde kontenjan dahilinde başvuru sırasına göre yedek listede yer alan adaylara hak verilebilir.

1. KESİN KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER
  1. Ön başvuru Bilgi Formu (Ön başvuru belgesi almak için tıklayınız.)
  2. Nüfus cüzdan fotokopisi (aslını ibraz etmek kaydıyla)
  3. Mezuniyet belgesi ya da diploma (Aslı ya da üniversiteler veya ilgili kurumlarca onaylanmış tasdikli sureti ya da E Devlet üzerinden alınmış barkodlu mezuniyet belgesi)
  4. Onaylı not durum çizelgesi (Aslı veya üniversiteler ya da ilgili kurumlarca onaylanmış tasdikli sureti ya da E Devlet üzerinden alınmış barkodlu not durum belgesi)
  5. İki (2) adet vesikalık fotoğraf (son 6 ay içinde çekilmiş - arka yüzüne Ad, Soyad ve T.C. Kimlik Numarası yazılmalı)
  1. Öğrenim ücretinin ilk taksitinin yatırıldığına dair banka dekontu ya da ATM Bilgi Fişi.

Online Başvuru için tıklayınız. Ön Kayıtta sadece kişisel bilgilerin (ad-soyad-TCKN), bölüm-program bilgileri ve iletişim bilgilerinin girilmesi yeterlidir.

Bu içerik 19.09.2022 tarihinde yayınlandı ve toplam 9936 kez okundu.