PDR Anabilim Dalı Tarafından “Teknoloji Bağımlılığı” Konulu Seminer Düzenlendi

24 Mart 2022 saat 16:00’da Eğitim Fakültesi konferans salonunda yapılan etkinliğe konuşmacı olarak katılan Yeşilay Edirne İl Koordinatörü Hüseyin Sadırlı tarafından bir sunum eşliğinde teknoloji bağımlılığı hakkında bilgi verildi ve sorular yanıtlandı. Programın içeriğinde bağımlılık, teknoloji bağımlılığı, teknoloji bağımlılığının gelişim süreci ve bağımlılıktan kurtulma yöntemleri hakkında bilgi paylaşıldı. Ayrıca programda bir konuşma yapan Yeşilay Cemiyeti Bölge Koordinatörü Sebahattin Bilgiç, bağımlılık ve mücadele yöntemleri hakkında bilgi verdi. Yeşilay Cemiyeti’nin Edirne Şubesini temsilen katılan Rümeysa Ergül ise il bazında yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi vererek, cemiyetin faaliyetlerine gönüllü olarak katılmak isteyen öğrencilerin kendileriyle nasıl iletişime geçecekleri konusunda bilgi ve broşürler paylaştı.
Bu içerik 28.03.2022 tarihinde yayınlandı ve toplam 226 kez okundu.