Panel: “Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Mezunlarımız Anlatıyor”

Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Resim-İş Eğitimi Anabilim Dalı tarafından “Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Mezunlarımız Anlatıyor”; Başkan Olmak, Öğretim Elemanı Olmak, Öğretmen Olmak, Öğrenci Olmak, Grafiker Olmak konulu panelde konuşmacılar öğrencilerle buluşuyor. Panelde amaç, lisans öğretmen adaylarımıza mezun olduktan sonrası ile ilgili bilgiler vermek, meslekler ve yüksek lisans programı ile ilgili öğretmen adaylarımızı aydınlatmaktır.

Panelde Doç. Dr. Aylin GÜRBÜZ moderatör (Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Başkanı), Doç. Dr. Figen GİRGİN (Resim-İş Eğitimi Anabilim Dalı /Başkan), Arş. Gör. Cengizhan ŞİRİN  (Müzik Eğitimi Anabilim Dalı /Öğretim Elemanı), Esra SARVAN  (Milli Eğitim Bakanlığı /Öğretmen), Tuğba BAYRAKDAR (Halk Eğitim Merkezi /Öğretmen/Grafiker), Didem DAĞDEVİREN (Özel Kolej /Öğretmen), Ümmühan TUTAK (Sosyal Bilimler Enstitüsü /Yüksek Lisans Öğrencisi) konuşmacı olarak yer alacaktır. Panel 22.12.2021 tarihinde Çarşamba günü saat: 13.30-15.00 arasında T.Ü. Mehmet Akif Ersoy Eğitim Binası Konferans Salonunda yapılacaktır.

Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü  Müzik Eğitimi Anabilim Dalı tarafından “Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Mezunlarımız Anlatıyor” konusunu içeren panel 22 Aralık 2021 tarihinde saat 15:30'da Eğitim Fakültesi Mehmet Akif Ersoy Konferans Salonu'nda gerçekleştirilecektir.

Moderatörlüğünü Dr. Öğr. Üyesi Osman MUSAOĞLU'nun yapacağı panelde aynı zamanda üniversitemizin Müzik Eğitimi Anabilim Dalı Mezunları olan Öğr. Gör. Uğur ALKAN, Arş. Gör. Cengizhan ŞİRİN, Cansu ARSLAN ERPEHLİVAN (Milli Eğitim Bakanlığı/Öğretmen), Aydan SOFYALI (Özel Kolej/Öğretmen) ve Senem SİPAHİ ŞİRİN (Lisansüstü Eğitim Enstitüsü/ Yüksek Lisans Öğrencisi) konuşmacı olarak yer alacaktır. Panelde Müzik Eğitimi Anabilim Dalı lisans öğrencilerine mezuniyet sonrası için farklı kariyer alanlarından bilgi verilecek olup ayrıca öğrencilerin merak ettiği konularla ilgili sorular cevaplanacaktır.

Bu içerik 15.12.2021 tarihinde yayınlandı ve toplam 312 kez okundu.