Özel Eğitim Bölümü Öğretmenlik Uygulaması Ve Özel Eğitimde Okul Ve Kurum Deneyimi Dersleri Çevrimiçi Toplantısı

Trakya Üniversitesi Eğitim Fakültesi Özel Eğitim Bölümü, Öğretmenlik Uygulaması II dersinin yürütüldüğü ilimiz Şehit Öğretmen Adnan Tunca Özel Eğitim Uygulama Okulu  1. Kademe, 2. Kademe ve İş Uygulama Merkezi (Okulu), Faika Erkurt Özel Eğitim İlkokulu, Ortaokulu ve Mesleki Eğitim Merkezi (Okulu) uygulama koordinatörleri  04.03.2022 tarihinde, Özel Eğitimde Okul ve Kurum Deneyimi dersinin yürütüldüğü Yüksel Yeşil İÖO, Mustafa Necati İÖO, Plevne İÖO, 75 Yıl İÖO, Ticaret Borsası İÖO koordinatörleri ile 22.03.2022 tarihinde çevrimiçi toplantılar gerçekleştirilmiştir. Toplantılarda uygulama derslerinin işleyişleri ile ilgili karşılıklı değerlendirmeler yapılmış, sürece dair öneriler tartışılmıştır.
Bu içerik 23.03.2022 tarihinde yayınlandı ve toplam 297 kez okundu.