Öğretmenlik Uygulaması ve Okul Deneyimi Dersini Veren Öğretim Elemanları ile Dönem Başı Toplantısı

Fakültemizde Öğretmenlik Uygulaması ve Okul Deneyimi dersini veren öğretim elemanları ile uygulamaların daha etkin bir şekilde gerçekleştirilmesi için dönem başı toplantıları yapıldı. Toplantılar Microsoft Teams üzerinden çevrimiçi olarak Dekanımız Prof. Dr. Sevinç SAKARYA MADEN ve Fakültemiz Öğretmenlik Uygulaması ve Okul Deneyimi Koordinatörü Doç. Dr. Levent VURAL koordinatörlüğünde gerçekleştirildi. Öğretmenlik Uygulaması dersini veren öğretim elemanları ile toplantı 16.10.2020, Okul Deneyimi dersini veren öğretim elemanları ile de 22.10.2020 tarihlerinde yapılan toplantılarda küresel salgın sürecinde uygulamalarda dikkat edilmesi gereken noktalar ve olası sorunların çözümüne yönelik öneriler konuşuldu.
Bu içerik 02.11.2020 tarihinde yayınlandı ve toplam 291 kez okundu.