Öğrenciler için Teams Sınıflarına Ekip Koduyla katılım (videolu anlatım)

Sayın öğrencilerimiz, belli bir dersin Teams sınıfına katılmak için paylaşılan ekip kodlarını Teams'de aşağıda gösterilen videoda görüldüğü gibi kullanabilirsiniz.

Ayrıca, sık sorulan soruların cevapları da sayfanın en altına kısmında verilmiştir.

Sık sorulan sorular:
1) "Ekip kodunu nereden bulacağım?"

Ekip kodları, dersinizin haftalık ders programları sayfasında ilan edilmiş program belgeleri içinde yer almaktadır. Örneğin, Genel Kültür Seçmeli derslerden birinin ekip katılım kodunu bulmak için, ilgili dersin ders programını içeren, sayfanın en altında linki bulunan sayfayı açalım:

Bu ekranda, dersin ekip katılım kodunu şurada görebilirsiniz:

2) "Dersin öğretim elemanına mesaj atsam, beni ekibe eklese olmaz mı?"
Özellikle seçmeli derslere çok sayıda öğrenci kaydolabilmektedir ve her ne kadar ekibe öğrenci ekleme yetkisi öğretim elemanında bulunsa dahi; öğretim elemanının bu şartlar altında her öğrencinin tek tek ekibe eklenmesi işinin altından kalkması mümkün olamayabilmektedir. Bu nedenle, kodu bularak ders ekibine katılmak öğrencinin sorumluluğundadır.

Bu içerik 23.02.2024 tarihinde yayınlandı ve toplam 1095 kez okundu.