Müzik Eğitimi Anabilim Dalı’ndan Çevrim İçi Masterclass

Trakya Üniversitesi Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Müzik Eğitimi Anabilim Dalı tarafından 7 Haziran 2021 tarihinde Microsoft Teams platformu üzerinden Dr. Öğr. Üyesi Vahdet ÇALIŞKAN’ın eğitmenliğinde çevrimiçi masterclass etkinliği gerçekleştirildi.
Müzik Eğitimi Anabilim Dalı başkanı ve etkinliğin koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Belgin UZUNOĞLU YEGÜL’ün anabilim dalını tanıtan konuşmalarıyla başlayan masterclass, Öğr. Gör. Dr. Gül SAKARYA ve Arş. Gör. Cengizhan ŞİRİN moderatörlüğü eşliğinde, öğrencilerin aktif katılımlarıyla devam etti. Etkinlik süresince klarnet çalmanın inceliklerini anlatan Dr. Öğr. Üyesi Vahdet ÇALIŞKAN, aralarında farklı şehirlerden yarı zamanlı konservatuvar, lisans ve yüksek lisans öğrencilerinin de bulunduğu klarnet öğrencilerine teknik, müzikalite ve yorumlama konularında bilgiler verdi.  2 saat 15 dakika süren etkinlik eşzamanlı olarak anabilim dalı facebook hesabından canlı olarak yayınlandı.
Bu içerik 09.06.2021 tarihinde yayınlandı ve toplam 679 kez okundu.