Müzik Eğitimi Anabilim Dali Konserleri Büyük Beğeni Topladı

Trakya Üniversitesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Müzik Eğitimi Anabilim Dalı 20-26 Mayıs tarihleri arasında konserlerden oluşan haftayı başarıyla geride bıraktı. Dr. Öğr. Üyesi Gül SAKARYA ve Dr. Öğr. Üyesi Cansel ŞENOĞLU ÖZDEMİR tarafından hazırlanan 20 Mayıs’taki Keman Sınıfı ve Gitar Sınıfı Konseri, Dr. Öğr. Üyesi Özlem TUZCU, Dr. Öğr. Üyesi Cansel ŞENOĞLU ÖZDEMİR ve Öğr. Gör. Gizem KARAGÖZ tarafından hazırlanan 23 Mayıs’taki Oda Müziği (Piyano, Flüt ve Keman Sınıfları) Konseri, 24 Mayıs’taki Müzik Eğitimi Anabilim Dalı Yıl Sonu Konseri, Öğr. Gör. Gizem KARAGÖZ tarafından hazırlanan 25 Mayıs’taki Flüt Konseri ve 26 Mayıs’taki Mezunlar Konseri seyirciler tarafından ilgiyle takip edildi.

Bu konserlerden yıl sonu konseri Balkan Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilirken, Dr. Öğr. Üyesi Gül SAKARYA şefliğinde Müzik Eğitimi Anabilim Dalı Oda Orkestrası, Dr. Öğr. Üyesi Osman MUSAOĞLU ve Öğr. Gör. Zübeyde OMURTAY şefliğinde Müzik Eğitimi Anabilim Dalı Çok Sesli Korosu, Bülent ÖRS şefliğinde Müzik Eğitimi Anabilim Dalı Türk Müziği Topluluğu ile öğrencilerin solo ve oda müziği performansları izleyicilerden büyük alkış aldı. Müzik Eğitimi Anabilim Dalı Yıl Sonu Konseri’nde Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sevinç SAKARYA MADEN, Trakya Üniversitesi Genel Sekreter Yardımcısı Ahmet SEZGİN ile Resim-İş Eğitimi Anabilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Figen GİRGİN de dinleyiciler arasında yer aldı.
Eğitim Fakültesi Mehmet Akif Ersoy Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen Keman Sınıfı ve Gitar Sınıfı Konseri, Oda Müziği (Piyano, Flüt ve Keman Sınıfları) Konseri ve Flüt Konseri’nde de öğrenciler eserlerini seslendirdi. Ayrıca Mezunlar Konseri’nde seslendirilen Barış Manço şarkıları da dinleyiciler tarafından büyük beğeni topladı.

Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sevinç SAKARYA MADEN, Trakya Üniversitesi Genel Sekreter Yardımcısı Ahmet SEZGİN, Güzel Sanatlar Eğitimi Bölüm Başkanı Doç. Dr. Aylin GÜRBÜZ, Müzik Eğitimi Anabilim Dalı Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Osman MUSAOĞLU ve Resim-İş Eğitimi Anabilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Figen GİRGİN’in de dinleyiciler arasında yer aldığı konserlerin sonunda öğrencilere Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sevinç SAKARYA MADEN, Genel Sekreter Yardımcısı Ahmet SEZGİN ve Güzel Sanatlar Eğitimi Bölüm Başkanı Doç. Dr. Aylin GÜRBÜZ tarafından teşekkür belgeleri takdim edildi.
Ek Resimler
Bu içerik 03.06.2022 tarihinde yayınlandı ve toplam 234 kez okundu.